STORY & UPPLEVELSER

Retail idag handlar om att ge en bättre upplevelse med  trovärdighet. 

Ditt budskap måste skapas och förmedlas till dom som du vill ska ta emot det. Idag finns det en mängd sätt att nå ut. Men i grund och botten måste det finnas en story om varför just du ska få kundens dyrbara tid och varför dom ska välja dig. 

Med en bra paketerad story kan du optimera din affärsmodell och göra den mer attraktiv för de som verkligen är dina trogna kunder. Story ligger till grund för att hitta och rikta in sig på sin kundgrupp och skapa en intressanta upplevelser runt den. 

Förr kunde vi imponera kunderna med snygga upplägg, intressanta märken, ett bra pris och utbud. Idag är alla dessa upptagna av nätet där allt finns och "allt är bättre". Det vi måste ge kunden nu är attribut som de inte kan få online. Vi får ge som upplevelser, service, närhet och tillhörighet. Vårt mål är att forma ditt budskap och hur du arbetar mot dina kunder så att dom går från att vara kunder till att vara stammisar till att bli Ambassadörer. En ambassadör, representerar, validerar och delar det du gör för att hen är uppskattad och en del av din verksamhets familj. De känner tillhörighet med er verksamhet. 

KUNDER

STAMMISAR

AMBASSADÖRER

Vi på Woocate vill höra av dig!

Hur stor är din firma?
  • LinkedIn

Woocate Stockholm

Kammakargatan 29

111 60 Stockholm

Sverige

Woocate Wilmington

1007 North Orange Str 4th fl

Wilmington, DE 19801

USA

© 2019 by Woocate AB